Kurser hösten 2021

Har du frågor angående kurser eller vilken kurs du skall anmäla till kan du kontakta Lars Persson på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller mobil 0414-819637.
För att gå kurs i Kristianstads Brukshundklubb krävs medlemskap (medlemskap krävs för samtliga som kommer att gå kursen med hund) samt vaccination mot parvo och valpsjuka (valpar måste ha fått sitt 12 veckors vaccin). Glöm inte att fylla i formuläret för medlemskap under fliken "bli medlem" om du är ny medlem i Kristianstads Brukshundklubb.

Valpkurs

Kurs för valpar 3-6 månader
Kurstillfällen: 6 gånger
Max antal valpar i kursen: 8 st
Kursstart: 12/9 kl. 10.00
Instruktörer: Lars Persson
Kursavgift: 1200 kr (medlemskap krävs ej). Hunden ska vara vaccinerad enligt jordbruksverkets regler vilket kommer att kontrolleras vid kursstart.
Platsen är er när ni betalt kursavgiften.

Målsättning: Skapa en god kontakt med valpen som gör att den upplever oss som en god ledare. Att lära valpen att det genom olika övningar lönar sig att vara uppmärksam och därmed få bra vardagslydnad.

Innehåll: Gå igenom hur vi tränar valpen i kontakt, olika belönings system, gå fint, inkallning, sitt och ligg samt avslappnings övningar.  Vi arbetar med positiv inlärning för att få en lycklig och lydig valp. I detta ingår också att valpen skall förstå när den gör fel. Vi låter valpen träffa andra valpar under ordnade former samt träffa främmande människor. Vi tar även upp eventuella problem ni har med er valp.

FULLTECKAD

Appellkurs

Hundarna skall vara äldre än 6 månader.
Kurstillfällen: 6 gånger
Max antal deltagande hundar: 6 st
Kursstart: 11/9 kl. 9.00
Kursledare: Arne Sahlin
Kursavgift: 900 kr samt medlemsavgift till SBK (OBS! Gäller 1 år framöver) Hunden ska vara vaccinerad enligt jordbruksverkets regler vilket kommer att kontrolleras vid kursstart.
Platsen är er när ni betalt kursavgiften.

Målsättning och innehåll: Spår och lydnad för att tävla i bruks.

FULLTECKNAD

Besöksadress: Oredslundsvägen, Gälltofta • Bankgiro: 5159-0032  • Swish 123 602 18 44